Blog - Angee vypráví své zážitky

4. 7. 2015

Všechno to nakonec dopadlo úplně jinak, než jsme všichni plánovali. Já nemám žádné štěňátko a panička uklidila všechny věci, které si pro štěňátka připravila. Tenhle týden se mi vůbec nelíbil. Jediné hezké bylo to, že se mnou spala panička a přes den mě také nikdy nenechala samotnou a pořád mě opečovávala.

 

21. 6. 2015

Panička mě dneska v mojí místnosti postavila dřevěnou ohrádku na štěňátka a mám v ní i peřinu. Já bych si klidně vyhrabala díru na nějakém pěkném místě na zahrádce, ale to mě asi neprojde.

 

29. 5. 2015

Dneska jsem jela za paní veterinářkou na ultrazvuk. Oholila mě bříško, pak mě ho natřela něčím kluzkým a jezdila mi po něm nějakou věcí. Já jsem byla statečná a ani jsem se nehnula. Potvrdila, že jsem březí, tak se za měsíc můžu těšit na svoje miminka.

 

30. 4. 2015

Hnedka ráno jsem jela do Prahy za Klerouškem na překrytí. Už jsem věděla, co mě čeká a krásně jsme se spojili.

 

28. 4. 2015

Brzo ráno mě panička zvbudila a dovezla do sousední vesničky k paní veterinářce domu. Ta mě odebrala krev, panička mě vysadila doma a spěchala s mojí krví do laborky na zjištění progesteronu. V práci netrpělivě čekala na výsledky. Hodnota progesteronu byla 8,456 ng/ml, což je suprová hodnota, tak jsme vyrazili za Klerencem. Jeli jsme do Morkovous za Hradec Králové, protože tam prý bydlí nějaký šikovný pán, který nám s krytím bude pomáhat. Hrozně dlouho už nepršelo, ale zrovna dnes lilo jako z konve. Mě ani Klerouškovi to vůbec nevadilo. Nevěděla jsem, co mě čeká, protože tohle bylo moje první krytí. Šlo to báječně. Po krytí jsem si šla schrupnout do auta a počkala jsem na paničku, než vyplní všechny ty papíry.

 

21. 4. 2015

Přijela za mnou veterinářka a provedla mi poševní výtěr, který pak panička dovezla do laboratoře. V laboratoři potvrdili, že nemuám streptokoky ani mycoplazmu, takže jsem se pořád ještě mohla těšit na psa :-)

 

19. 4. 2015

Dneska jsem se začala hárat. Panička má pro mě vyřízený krycí list, tak se brzy podívám za nějakým pejskem.

Kontakt

Kamila Beranová

kamcaa@seznam.cz

Šlapanov 83
582 51 Šlapanov

608 354 938

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode